Fa'ata'ita'i fa'atauva'a

10 Tausaga Gaosiga Aafiaga
O a ni puipuiga mo le fa'aogaina o olo malulu tapuni i le taumalulu?

O a ni puipuiga mo le fa'aogaina o olo malulu tapuni i le taumalulu?

Ua faailoa mai e Yu Nuo Cooling Xiaobian le puipuiga mo le fa'aogaina o olo malulu tapuni i le taumalulu.O oloa a Jiangsu Yunuo Cooling Technology Co., Ltd. o loʻo faʻaogaina i manaʻoga o faʻasalalauga eseese, vevela eseese, vevela faʻapitoa eseese, mea faʻapitoa eseese ma siosiomaga faʻaogaina eseese e ala i le eseesega o meafaitino, le fesuiaiga o le fausaga ma le tele o filifiliga o
le ala.

talafou-2 (1)

(1) Ina ia sili atu le aloese mai le malulu o paipa apamemea ma faʻasalalau vai, e tatau ona tatou gauai atu i itu nei:
(2) Fa'aopoopo le vai e aunoa ma se fa'aisa i le vai fa'asalalau o le 'olo fa'amaufa'ailoga, po'o le fa'aopoopoina o le fa'avevela vai eletise fa'amalo i le paipa;E mafai ona aloese mai le faamamaina malulu o vai fe'avea'i malulu.
(3) A maeʻa ona faʻaopopo le vai malulu i le vai malulu o loʻo taʻavale i totonu o le olo malulu tapuni, e pa'ū le vevela o le faʻamalo ma e le faigofie ona faʻamalo mama.O le maualuga o le tau o le faʻaogaina o le antisaisa, o le faʻaitiitia o le vevela malulu, ae o le a faʻaitiitia le vevela.O le mea lea, e tatau ona tatou gauai atu i le filifiliga o olo malulu tapunia;Afai o lo'o i ai le vai, fa'atumu le vai pe a le malo le vai, ma fa'amama le vevela o le 'aisa.
(4) Pe a faʻaogaina le pamu faʻasalalau o le olo malulu faʻamaufaʻailogaina, e faʻamafanafanaina le faʻavevela vai eletise malulu, o lea e le faigofie ai ona faʻamaʻa le vai.Afai ei ai se nofoaga e taofi ai le pamu taamilo, e tatau ona fesoasoani i le pamu faʻasalalau i le faʻaopoopoga, ma e fautuaina e faʻaaoga se seti atoa o masini puipuia malulu.
(5) O le faʻaogaina o le vai o le faʻamaufaʻailoga faʻamaufaʻailoga ua fuafuaina mo le faitotoa valve i le tulaga 3. I le nofoaga o loʻo faʻaogaina ai le vai faʻafefeteina o loʻo faʻagaioia le voluma e tusa ai ma le faʻafefe valve paipa, pe a fai o le aofaʻi o le tafe o le paipa valve paipa. ua faateleina, o le a faaitiitia le saoasaoa tafe i totonu o le paipa apamemea o le ea malulu, ma e mafai ona aisa mama e tusa lava pe i ai se uta.Fa'amolemole fetu'utu'una'i le fua o le tafe o le vai o le faiga ta'avale la'ititi o le FRP cooling tower.
(6) tapuni fale malulu Ina ia sili atu le aloese mai le faʻamaisaina o le pamu centrifugal ma le faʻafefe o paipa, faʻamolemole faʻaaoga le faʻavevela vai eletise malulu e faʻamautu ai le vevela o le uʻamea uʻamea i lalo.

talafou-2 (2)

O loʻo i luga o le Jiangsu Yunuo Cooling Technology Co., Ltd. e faʻafeiloaʻi oe i le faʻaogaina o le malulu tapuni i le taumalulu o le a le puipuiga mo mea uma, pe a iai ni au fesili, faʻamolemole lagona le saoloto e faʻatalanoa.


Taimi meli: Nov-16-2022